Kolacja degustacyjna to coś więcej niż miłe chwile w restauracji. To wyrafinowane połączenia wysokiej jakości składników dobranych tak aby intensyfikować doznania smakowe. To idealne wydarzenie dla miłośników foodparingu czyli sztuki łączenia smaków.
29 lipca (sobota) 2023 r. o godz. 18.00 podczas Kolacji degustacyjnej zabierzemy Was w kulinarną podróż, która pozwoli poznać lub odkryć na nowo smaki naszego regionu, czyli smaki Roztocza.
Bądźcie gotowi do próbowania nieznanych połączeń i rzadkich składników. Gwarantujemy, że będziecie się rozkoszować każdym kęsem.
Pyszne dania i doskonale pasujące do nich wino - trudno wyobrazić sobie lepsze połączenie!
MENU (SZCZEGÓŁY WKRÓTCE)
PRZYSTAWKA
ZUPA
DANIE GŁÓWNE
DESER
Selekcja win z Winiarni Zamojskiej
Pokaz kulinarny
Koszt: 150 zł/osoba
Informacje/rezerwacje:
+ 48 84 677 22 21
manager.gastronomii@hotelartis.pl
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by PARK Sp .z o.o, Sitaniec 1, 22-400, Zamość. You can change cookie settings in the settings.