Zameldowanie 15:00
Wymeldowanie 12:00

Menu

Menu

PRZYSTAWKI 

  • Tatar z podwędzanej polędwicy wołowej z oliwą lubczykową 46 zł
  • Tatar ze śledzia, grzanka z chleba razowego, relish z kiszonego ogórka, piklowane borowiki, pasta z pieczonego czosnku 35 zł
  • Tarta z pieczonym burakiem, kurkami i kozim serem, konfitura z pieczonej dyni i gruszki 32 zł
  • Deska serów - twaróg palony w sianie, pieczony kozi ser z konfiturą z pieczonej dyni i gruszki, oscypek w tempurze gryczanej, konfitura z żurawiny 32 zł
  • Półgęsek, rydze smażone w maśle czosnkowym, podpłomyk, oliwa lubczykowa, twaróg wędzony 35 zł

ZUPY 

  • Rosół z kaczki, warzywa, kurki, puder  z boczku 16 zł
  • Flaki po zamojsku 18 zł 
  • Krem z pieczonej dyni i czosnku, piklowana gruszka, grzanka razowa 16 zł
  • Żurek z suszonych grzybów na zakwasie gryczanym 18 zł

DANIA GŁÓWNE 

  • Żeberka pieczone w sosie śliwkowym, duszona kapusta z kminkiem, moskole 42 zł
  • Pierś z kaczki confit, buraczki pieczone w sosie malinowym, karmelizowana marchewka, gnocchi w kruszonce ziołowej 56 zł
  • Filet z sandacza, sałatka ziemniaczana z brukselką, puree z kalafiora, sos cytrynowy 45 zł
  • Pieczony schab organki, sos borowikowy, pieczone korzenne warzywa, puree ziemniaczane 41 zł
  • Pierogi z gęsiną, żurawiną i borowikiem 35 zł
  • Czarny makaron tagliatelle, pesto ze szpinaku, polędwiczka z dorsza, suszone pomidory 39 zł 
  • Stek wołowy, tarciuch z kurkami, puree z topinamburu, smażone rydze, sos demi-glace 69 zł
  • Pieczone pierogi z bobem, pomoczka z pieczonego czosnku 35 zł

SAŁATKI 

  • Mix sałat, grillowany kurczak, puder z boczku, piklowane warzywa, sos z gorczycy 31 zł
  • Grillowany łosoś, mix sałat, pieczony burak, twaróg palony w sianie, sos cytrynowy 34 zł
  • Grillowana wołowina, twaróg kozi, sos balsamiczny z miodem i pomarańczą 37 zł

 
DESERY 

  • Semifreddo malinowe z bezami, biała czekolada 23 zł
  • Chleb z masłem (lody z palonego masła, kruszonka z chleba) 21 zł
  • Szarlotka z pieczoną gruszką, krem angielski, lody z prosecco 24 zł
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij