Świąteczny czas to idealny moment na podziękowania swoim pracownikom, współpracownikom oraz kontrahentom za całoroczną współpracę. Jest to również dobry czas na zacieśnienie więzi między pracownikami.
W naszym hotelu stworzymy ku temu niezwykłą atmosferę!
Przygotowaliśmy dwa warianty:
KOLACJA SERWOWANA
- zupa
- danie główne
- danie gorące w trakcie
- 3 zimne przekąski
- 2 sałatki słodki
- stół ze świątecznymi wypiekami
- napoje zimne i gorące bez limitu
142 zł/osoba
KOLACJA BUFETOWA
- zupa
- 2 dania gorące z dodatkami
- 3 zimne przekąski
- 2 sałatki
- słodki stół ze świątecznymi wypiekami
- napoje zimne i gorące bez limitu
- dwugodzinna gra w kręgle
159 zł/osoba*
*cena dotyczy grupy min. 20 os.
MENU DO WYBORU
ZUPY
- ciemna zupa grzybowa
- ciemny barszcz grzybowy z łazankami
- barszcz wigilijny z uszkami
- barszcz wigilijny z pierożkami z kasza i serem
- zupa borowikowa z lanymi kluseczkami
DANIA GORĄCE
- roladki z dorsza ze szparagami na szpinaku, ryż na czerwono
- filet z pstrąga w panierce z cebuli, kaszotto gryczane z grzybami, duszona soczewica
- filet z karpia, pieczone ziemniaki, kapusta z grochem
- filet z soli w sosie kaparowym z zapiekanką warzywną
- filet z dorsza w panierce ziołowej, pieczone ziemniaki, kapusta z grochem
- karp faszerowany kasza gryczaną i grzybami
- pierogi z kapustą i grzybami
- leniuchy (gołąbki z kaszą i serem grzybowym)
- kapusta z grzybami i grochem
- pierogi z soczewicą
- kluski z makiem i rodzynkami
ZIMNE PRZEKĄSKI
- śledzie w zalewie korzennej
- śledzie z żurawiną i olejem lnianym
- śledzie w trzech smakach
- łosoś wędzony marynowany w cytrusach
- pasztet z łososia z galaretką cytrynową
- tymbaliki rybne
- roladki z łososia w szpinaku
- ryba marynowana w kurkumie z warzywami
- ryba w sosie cygańskim
- pasztet z pstrąga w musie pistacjowym
- sałatka z jajek i pieczarek
- sałatka śledziowa z ogórkiem lub pieczarkami i jajkiem
- sałatka jarzynowa
- sałatka z paluszków krabowych
- sałatka nicejska
- sałatka z tortelini ze szpinakiem i mini mozzarellą
- sałatka z marynowanego selera i grillowanym kurczakiem
Jeśli dysponujesz innym budżetem lub pakiety nie są dla Ciebie satysfakcjonujące, z przyjemnością przygotujemy propozycję dedykowaną specjalnie dla Ciebie!
Skontaktuj się z naszym Działem Sprzedaży:
grupy@hotelartis.pl
tel. 512 337 557/ 723 580 500