CATERING WIELKANOCNY
Żurek - 36 zł/900 ml
Zupa chrzanowa z wędzonym boczkiem - 36 zł/900 ml
Pierogi z kaczką i grzybami - 60 zł/15 szt.
Szynka pieczona - 40 zł/0,5 kg
Baleron białoruski z sosem tatarskim - 40 zł/0,5 kg
Pieczeń wieprzowa z jajkiem i wędzonym boczkiem - 35 zł/0,5 kg
Schab pieczony ze śliwką - 42 zł/0,5 kg
Boczek pieczony - 35 zł/0,5 kg
Karczek pieczony z gorczycą - 35 zł/0,5 kg
Pasztet drobiowy z żurawiną - 26 zł/0,5 kg
Pasztet wieprzowy - 25 zł/0,5 kg
Sałatka jarzynowa - 25 zł/0,5 kg
Ćwikła z chrzanem - 20 zł/0,5 kg
NA SŁODKO
Babka pomarańczowa - 60 zł/szt.
Sernik pistacjowy - 100 zł/1 kg
Makowiec- 70 zł/1 kg