Zameldowanie 15:00
Wymeldowanie 11:00

Gęsina na Św. Marcina - kolacja degustacyjna

11. listopada 2021 r.

Gęsina na Św. Marcina - kolacja degustacyjna

Gęsina na Św. Marcina, to wieloletnia, historyczna tradycja kulinarna. My sięgamy po nią każdej jesieni, prócz tej, podczas której nie mogliśmy cieszyć się tymi wyjątkowymi smakami :-) Gęsina tym razy zabłyśnie w naszej kuchni. Zapraszamy Państwa na wyjątkowo smakowitą kolację połączoną z degustacją wina z Winiarni Zamojskiej.
W programie:

  • przystawka
  • zupa
  • danie
  • główne
  • pokaz kulinarny i degustacja wina

Informacje/rezerwacje:
84 677 22 00
manager.gastronomii@hotelartis.pl

 

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij