Zameldowanie 14:00
Wymeldowanie 12:00

DZIEŃ NAUCZYCIELA

Dzień Nauczyciela 2017

Szanowni Państwo, 
doceniając ogromny trud i wysiłek wkładany każdego dnia w edukację dzieci i młodzieży, z okazji Dnia Nauczyciela życzymy wszystkim nauczycielom sukcesów i satysfakcji z pracy. 

Zapraszamy do uczczenia Państwa święta w kameralnej i przyjaznej atmosferze w naszym ****ARTIS Hotel &SPA. Pragniemy już dzisiaj zaznaczyć, że dzięki zaangażowaniu wszystkich podmiotów naszej marki w realizację zleceń możemy zapewnić, że Grono Pedagogiczne zapamięta ten dzień na cały szkolny rok, nabierając energii i zapału do pracy z młodzieżą. 

Oferujemy Państwu szeroki zakres usług i chętnie dostosujemy się do Państwa oczekiwań. Podczas spotkania w ****ARTIS Hotel SPA z okazji Dnia Nauczyciela dołożymy wszelkich starań aby utwierdzić Państwa w przekonaniu, że do nas warto powracać zarówno służbowo, jak i prywatnie. 

Zapraszamy do współpracy!

PROPOZYCJA I - 98 zł/os.
SPOTKANIA W KLUBIE ABSENS CARENS

Klub Absens Carens to idealne miejsce dla grup preferujących mniej oficjalny charakter spotkań. Kolacja bufetowa połączona z grą w kręgle. 
Bufet ciepły - tortellini ze szpinakiem i sosem serowym, eskalopki drobiowe, gratin warzywne 
Bufet zimny - paleta pieczonych mięs, roladka z kurczakiem z sosem cumberland, łosoś marynowany w cytrusach, pomidory po nicejsku, sałatka z kurczakiem, ananasem i prażonym słonecznikiem, ciasta pieczone - mix 
Serwis kawowy

PROPOZYCJA II - 115 zł/os.
Kolacja biesiadna zapomniane smaki 
Zupa serwowana 
* parzybroda z pudrem z boczku 
Danie serwowane 
* wieprzowina w sosie własnym, pierogi bieda, ser wędzony 
Deser serwowany 
* parowańce ze śliwkami w sosie piernikowym 
Danie w trakcie 
* leniuchy z sosem rydzowym 
* flaki po zamojsku 
Przystawki w stole 
* baleron białoruski z sosem tatarskim 
* pasztet z soczewicy z borowikami 
* śledzie w śmietanie z jabłkiem 
* rolada z szynki z warzywami 
* kulebiak z kaszanki z chutneyem z wędzonej gruszki 
* paleta pieczonych mięs 
* sałatka jarzynowa 
* sałatka ziemniaczana z boczkiem i cebulkami piklowanymi 
* sałatka waldorf 
Stół z tradycyjnymi ciastami: sernik, szarlotka, ciasto marchewkowe, faworki 
Serwis kawowy 

PROPOZYCJA III - 130 zł/os. 
Danie serwowane 
* schab organki w kruszonce grzybowej, pieczone warzywa, gratine ziemniaczane, sos demi glace 
Danie w trakcie 
* gołąbki z dorsza, coulis pomidorowo paprykowy 
* żurek gryczany 
Przystawki w stole 
* rostbef pieczony na różowo z salsa z buraczków 
* comber wieprzowy w boczku faszerowany śliwka sos cumberland 
* roladki z łososia z mascarpone i kurkami 
* sałatka śledziowa z pieczonym burakiem 
* pasztet wieprzowy z galaretka z borowików 
* sałatka ze szpecli z kabanosem 
* pomidory po nicejsku 
Słodki stół: ciasta, owoce oraz desery 
Serwis kawowy

PROPOZYCJA IV - 160 zł/os.
Kolacja degustacyjna - spotkanie z Szefem Kuchni oraz degustacja win 
Menu - przykładowe 6 setów serwowanych 
Set 1 
* królik, topinambur, jarmuż, wiśnia 
Set 2 
* łosoś, fenkuł, kozi ser 
Set 3 
* Intermezzo - sorbet z bazylii, limonki i zielonego pieprzu 
Set 4 
* comber z dzika, borowik, burak, pasternak, kwas chlebowy 
Set 5 
* chleb, masło, cukier 

* W cenę wszystkich zestawów wliczona jest woda w dzbankach i sok owocowy 
* Ceny obowiązują przy zamówieniu jednego zestawu dla całej grupy
* Dysponujemy szerokim wachlarzem atrakcji dodatkowych, który przedstawimy po poznaniu Państwa preferencji

Informacje/rezerwacje: +48 84 677 22 51, grupy@hotelartis.pl

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij