Zameldowanie 14:00
Wymeldowanie 12:00

Catering wielkanocny

menu

Catering wielkanocny

Pyszne wielkanocne dania bez zbędnych przygotowań, tak, to możliwe! Wybrane dania dostarczymy do firmy lub domu prywatnego. Poniżej cała lista pyszności:

żurek z suszonymi grzybami i serem roztoczańskim  - 1 porcja, 350 ml - 10 zł
zupa chrzanowa z wędzonym boczkiem - 1 porcja, 350 ml - 8 zł
barszcz czerwony na wędzonce z jajkiem - 1 porcja, 350 ml - 9 zł
zupa chlebowa ze swojską kiełbasą - 350 ml - 9 zł
pierogi z kaczką i grzybami - 10 szt - 20 zł
pierogi z kaszą i serem po lubelsku - 10 szt - 15 zł
pierogi gryczane ze szpinakiem i wędzonym twarogiem - 10 szt - 20 zł
kaczka pieczona po zamojsku z jabłkami i pomarańczą - 1 szt - 120 zł
pasztet wieprzowy z grzybami - 100g - 5,00 zł
terrina z gęsi z suszonymi owocami -100g - 5,50 zł
pieczeń wieprzowa z jajkiem i wędzonym boczkiem - 100g - 4,50 zł
schab pieczony ze śliwką - 100g - 5,50 zł
pierś z kaczki wędzona - 100g - 7,50 zł
karczek pieczony z gorczycą - 100g - 5,50 zł
boczek pieczony faszerowany musem czosnkowym - 100g - 5,50 zł
polędwiczka wieprzowa szpikowana suszonymi grzybami i wędzona słoniną - 100g - 6 zł
łosoś w musie z sandacza - 100g - 7 zł
terrina jajeczna z wędzonym łososiem - 100g - 6 zł
sałatka jarzynowa - 100g - 3 zł
sałatka śledziowa z pieczonym burakiem - 100g - 4 zł
sałatka brokułowa z jajkiem i wędzonym łososiem - 100g - 4 zł
sałatka z pieczoną wieprzowiną, warzywami i wędzonym twarogiem - 100g - 4,50 zł
ćwikła z chrzanem -100g - 2,50 zł

 

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Sprzedaży:
+48 84 677 22 51
grupy@hotelartis.pl

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij